Online Advertising Subscription

Online Advertising

Advertising on social media can be a challenge for many. With our subscription we will take all the challenges away from you.

Online advertising on social media som Facebook, Instagram eller LinkedIn, gør det muligt at målrette markedsføring en nøje udvalgte målgrupper. Det gør, at dine annoncer er bedre til at konvertere.

Formålet med online annoncering kan være at skabe flere konverteringer til din hjemmeside. Men der er flere muligheder gennem facebook annoncering, LinkedIn annoncering, TikTok annoncering og Instagram annoncering. Du kan f.eks. skabe et større kendskab til dit brand, få kunderne til at udfylde en kontaktformular eller få flere besøg i din butik. 

Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige parametre at gå efter og eksekverer din digitale marketing strategi for jer. På den måde fungerer vi som dine aktive marketing partnere, hvor vi sørger for at oprette og drive annoncer med indhold der overholder dit brands retningslinjer – og vi holder dig opdateret på resultatet løbende.

Vores engagerede team brænder mere end nogen andre for at skabe annoncer, der hjælper din virksomhed med at sælge og vokse. Vores tilgang er altid at forstå jeres kunders perspektiv først. Derfor nævner vores kunder ofte, at de føler, at vi tænker ud af boksen, når vi kommunikerer deres budskaber i annoncer. 

Hvis I i din virksomhed har valgt selv at stå for annoncering på SoMe, ved du helt sikkert hvor tidskrævende det kan være hele tiden på at finde nyt content. 

Derudover skal der skrives tekster flere gange om ugen, som holder annoncerne i live. 

Til slut skal det hele sættes op i annonceadministratorene, så du kan tracke alle brugernes adfærd på din hjemmeside. 

Alt det kan vi hjælpe dig med. Vi formidler din kernefortælling gennem “Storytelling” – historier, som gør dine annoncer spiselige og lette at huske – og dermed får dit mærke til at skille sig ud fra mængden.

Vi opdaterer dig løbende, når vi har testet annoncer, der passer godt til dine målgrupper. Vi hjælper din virksomhed med at forstå jeres kunders præferencer endnu bedre. 

What you get

A FREE MARKET RESEARCH

We will analyze the market for you and we assess who your competitors are and which target group is the most optimal for you.

VARIED TYPES OF STORES

We produce different types of content that suits your channel, products or service and target group.

REVIEW OF YOUR PREVIOUS POSTS

We review your previous postings to assess which content attracts your target audience.

CONTINUOUS UPDATES

We keep you updated on how our advertising has had an impact on your social media.