Online Annoncering Abonnement

Online Annoncering

Annoncering på de sociale medier kan være en udfordring for mange. Med vores abonnement vil vi tage alle de udfordringer fra dig.

Online annoncering på sociale medier som Facebook, Instagram eller LinkedIn, gør det muligt at målrette markedsføring en nøje udvalgte målgrupper. Det gør, at dine annoncer er bedre til at konvertere.

Formålet med online annoncering kan være at skabe flere konverteringer til din hjemmeside. Men der er flere muligheder gennem facebook annoncering, LinkedIn annoncering, TikTok annoncering og Instagram annoncering. Du kan f.eks. skabe et større kendskab til dit brand, få kunderne til at udfylde en kontaktformular eller få flere besøg i din butik. 

Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige parametre at gå efter og eksekverer din digitale marketing strategi for jer. På den måde fungerer vi som dine aktive marketing partnere, hvor vi sørger for at oprette og drive annoncer med indhold der overholder dit brands retningslinjer – og vi holder dig opdateret på resultatet løbende.

Vores engagerede team brænder mere end nogen andre for at skabe annoncer, der hjælper din virksomhed med at sælge og vokse. Vores tilgang er altid at forstå jeres kunders perspektiv først. Derfor nævner vores kunder ofte, at de føler, at vi tænker ud af boksen, når vi kommunikerer deres budskaber i annoncer. 

Hvis I i din virksomhed har valgt selv at stå for annoncering på SoMe, ved du helt sikkert hvor tidskrævende det kan være hele tiden på at finde nyt content. 

Derudover skal der skrives tekster flere gange om ugen, som holder annoncerne i live. 

Til slut skal det hele sættes op i annonceadministratorene, så du kan tracke alle brugernes adfærd på din hjemmeside. 

Alt det kan vi hjælpe dig med. Vi formidler din kernefortælling gennem “Storytelling” – historier, som gør dine annoncer spiselige og lette at huske – og dermed får dit mærke til at skille sig ud fra mængden.

Vi opdaterer dig løbende, når vi har testet annoncer, der passer godt til dine målgrupper. Vi hjælper din virksomhed med at forstå jeres kunders præferencer endnu bedre. 

Det, får du med

EN GRATIS MARKEDSUNDERSØGELSE

Vi analyserer markedet for dig, hvor vi vurdere hvem dine konkurrenter er og hvilken målgruppe er mest optimal for dig.

VARIEREDE TYPER AF OPSLAG

Vi producerer forskellige typer af content, som passer netop til din kanal, produkt eller service og målgruppe.

GENNEMGANG AF DINE TIDLIGERE OPSLAG

Vi gennemgår dine tidligere opslag for at vurdere, hvilket content der tiltrækker din målgruppe.

LØBENDE OPDATERINGER

Vi giver jer løbende en opdatering på, hvordan vores annoncering har haft en indvirkning på dine medier.