Online Annoncering Abonnement

Online Annoncering

Annoncering på de sociale medier kan være en udfordring for mange. Med vores abonnement vil vi tage alle de udfordringer fra dig.

Online annoncering på sociale medier som Facebook, Instagram eller LinkedIn, gør det muligt at målrette din markedsføring til en nøje udvalgt målgruppe. 

Formålet med online annoncering kan være at skabe flere konverteringer til din hjemmeside, skabe et større kendskab til dit brand eller noget helt andet. Uanset hvad formålet er, fungerer vi som din marketing partner, hvor vi kontrollerer indholdet og holder dig opdateret på resultatet. 

For mange virksomheder kan det være tidskrævende at bruge sin tid på at finde nyt content og opdatere sine brugere flere gange om ugen, det kan vi hjælpe dig med. Vi formidler din kernefortælling gennem storytelling, som kommer til udtryk i annonceringen på de sociale medier.

Vi opdaterer løbende dine brugere, og undersøger hvilket content der passer bedst til netop din målgruppe. Vi er et engageret team, som brænder for at skabe godt content. Da vi undersøger jeres virksomhed fra et kundeperspektiv, tænker vi ud af boksen og kommunikere dine budskaber ud, så det tiltrækker brugerne.    

Det, får du med

EN GRATIS MARKEDSUNDERSØGELSE

Vi analyserer markedet for dig, hvor vi vurdere hvem dine konkurrenter er og hvilken målgruppe er mest optimal for dig.

VARIEREDE TYPER AF OPSLAG

Vi producerer forskellige typer af content, som passer netop til din kanal, produkt eller service og målgruppe.

GENNEMGANG AF DINE TIDLIGERE OPSLAG

Vi gennemgår dine tidligere opslag for at vurdere, hvilket content der tiltrækker din målgruppe.

LØBENDE OPDATERINGER

Vi giver jer løbende en opdatering på, hvordan vores annoncering har haft en indvirkning på dine medier.