Samarbejde mellem Storytelling Media og Peter Eistrup

FØR 26.500 DKK

NU 13.500 DKK

ABONNEMENTSPAKKE

  Annoncering + Organiske opslag + Fornyet Hjemmesidelayout m. fokus på højere konverteringsrate i samarbejde med Peter
 for kun 13.500 kr. pr måned 

Inkluderet: Anbefaler Peter Eistrup dig, vil vi lave en Chatbot til jeres Facebook og hjemmeside – Kvit og frit

Computer, telefon og ipad med annoncering

Annoncering

Annoncering på de sociale medier er i dag blevet en stor del af virksomheders hverdag. Ved at annoncere har du mulighed for at komme ud til nye kundesegmenter samt skabe konverteringer, salg og kendskab til dit brand.

Telefon med organisk markedsførings eksempel

Organiske opslag

Organisk markedsføring er til for at understøtte din virksomheds brandværdi og giver dig mulighed for at kommunikere med dine kunder i øjenhøjde. Vi kan her fortælle om din arbejdsplads, nye tiltag og meget andet.

Computer med chatbot grafik

Chatbot

En Chatbot er et værktøj til at besvare de oftest stillede spørgsmål. Chatbotten vil frigøre din tid, og give jer mulighed for at arbejde på det i er bedst til. Hertil giver den dig mulighed for at holde din kundeservice døgnåbent.

Computer med hjemmesidelayout

Hjemmeside

En opdatering af dit design på din hjemmeside, kan hjælpe dig med at skaffe flere konverteringer og et mere overskueligt layout for brugerene. I samarbejde med din virksomhed skaber vi et holdbart design.

0 %
Gennemsnitlig øget rækkevidde​
0
Samlet månedlig rækkevidde
0
Nuværende abonnementskunder​
0
Abonnementspladser tilbage​

Med vores abonnementspakke fremstiller vi hver måned annoncer og organiske opslag, som passer ind til din virksomhed. Vi lægger stor vægt på at brande din virksomhed igennem storytelling, således at vi skaber værdi for dine kunder. 

Igennem vores abonnementspakke kigger vi også ind i din hjemmeside, hvor vi vil optimere dit design og opstille et layout, som hjælper din virksomhed til flere konverteringer.

Har du arbejdet sammen med Peter eller blevet anbefalet denne vej, tilbyder vi ovenikøbet en gratis opsætning af en Chatbot til jeres Facebook og hjemmeside. En Chatbot er det perfekte værktøj til dig, som bruger unødvendig tid på at svare på gentagende spørgsmål fra kunder. Chatbotten holder dine brugere opdateret om din virksomhed og dine produkter. 

Vi vil fremadrettet hjælpe dig med vedligehold og opdateringer til din Chatbot, du giver derefter 125 kr. i hosting pr. måned.

 

Hvad vores kunder siger

Efter et meget succesfuldt samarbejde med Storytelling Media, har vi valgt at bruge dem til at varetage Facebook og Instagram i vores øvrige firmaer. Kæmpe anbefaling her fra!

Smuk-beton Logo
Smuk-Beton
Mathias Hansen, marketingchef

Storytelling har leveret rigtig fine historier til vores virksomhed. Det er skønt at ikke skulle tænke på altid at lave opslag - nu er det nærmest automatisk... Vores besøg på hjemmesiden fra sociale medier er desuden steget markant.

Jydsk Emblem Fabrik A/S Logo
Jydsk Emblem Fabrik A/S
Tobias Halskov, marketing

Vi genererer så mange flere organiske kunder efter samarbejdet med Storytelling Media end vi nogensinde før har gjort.

Alge stop logo i grøn og rød
Alge-Stop ApS
Mathias Stavensø, marketing

Det er utroligt, hvordan vi har oplevet en stigning af besøgende på hjemmesiden fra sociale medier.

JM Band er kunde hos Storytelling Media
JM Band ApS
Dan Wolovski, ejer

Siden vi har fået Storytelling Media med på holdet, har vi ikke skulle bruge kræfter på at skabe content. Vi genbruger de bedste historier i nyhedsmails og på hjemmesiden.

Fulli Logo
Fulli K/S
Mikkel Hempel, investor